Home » Kinderen

Als je je (soms) niet zo prettig voelt...

Voel je je soms niet zo fijn, ben je vaker boos dan je eigenlijk wil, ben je bang, vind je het moeilijk om (nieuwe) vriendjes of vriendinnetjes te maken, wil je je gewoon fijner en blijer voelen? Ik help je hier graag mee!

Jij weet hoe het werkt bij jou, en wat je wel en niet prettig vindt, en ergens in je weet jij ook de oplossing. Ik ben heel goed in het helpen zoeken naar de reden van je probleem en in het jou helpen om de oplossing te zoeken hiervoor. 

In mijn praktijk voor kindercoaching en kindertherapie zijn alle kanten van jezelf welkom en bij mij kies jij wat je wilt doen. We kunnen knutselen, een spelletje spelen, met poppen en/of Playmobil spelen, zwaard vechten, boksen, tekenen of gewoon gezellig kletsen. Ik heb ook verkleedkleren en in de praktijk kunnen we verstoppertje spelen of een potje (tafel)-voetballen of basketballen. Ik onderzoek met je de reden voor je probleem en hoe jij dit wilt oplossen. Ook kan ik je helpen om nieuwe dingen te leren en te oefenen. Na de sessie kun je, wat je hebt gedaan, als je dat wilt, aan je ouders vertellen.

Na vijf keer komen je ouders weer bij mij en praten we over hoe het met je gaat. Het is belangrijk dat je weet, dat ik altijd met je afstem en jij beslist wat ik vertel aan je ouders. Hierover ben jij de baas.