Als je je (soms) niet zo prettig voelt...

Voel je je soms niet zo fijn, ben je vaker boos dan je eigenlijk wil, ben je bang, vind je het moeilijk om (nieuwe) vriendjes of vriendinnetjes te maken, wil je je gewoon fijner en blijer voelen? Ik help je hier graag mee!

Jij weet hoe het werkt bij jou, en wat je wel en niet prettig vindt, en ergens in je weet jij ook de oplossing. Ik ben heel goed in het helpen zoeken naar de reden van je probleem en in het jou helpen om jouw oplossing te vinden hiervoor. Ieder kind is uniek, ook jij!! Daarom verdiep ik me ook helemaal in jou en waarom een bepaald ding nu net jouw probleem is en zoeken we ook jouw oplossing en niet een die past bij iemand anders. 

In mijn praktijk voor kindercoaching en kindertherapie zijn alle kanten van jezelf welkom en bij mij kies jij wat je wilt doen. We kunnen knutselen, een spelletje spelen, met poppen en/of Playmobil spelen, zwaard vechten, boksen, tekenen of gewoon gezellig kletsen. Ik heb ook verkleedkleren en in de praktijk kunnen we verstoppertje spelen of een potje (tafel)-voetballen of biljart. Ik onderzoek met je de reden voor je probleem en hoe jij dit wilt oplossen. Ook kan ik je helpen om nieuwe dingen te leren en te oefenen. Na de sessie kun je, wat je hebt gedaan, als je dat wilt, aan je ouders vertellen.

Na vijf keer komen je ouders weer bij mij en praten we over hoe het met je gaat. Het is belangrijk dat je weet, dat ik altijd met je afstem en jij beslist wat ik vertel aan je ouders. Hierover ben jij de baas. 

Ik werk heel graag met kinderen en ouders en ook ben zelf ik mama van drie kinderen; een meisje van 11 jaar en twee jongens van 9 jaar (een tweeling dus;-)). Ik zie thuis dus ook dat mijn kinderen soms iets lastig vinden, ze niet precies weten hoe ze met hun boosheid, verdriet of angst om kunnen gaan want weet jij bent niet alleen. Heel veel kinderen ervaren soms dat het moeilijk is en weten niet wat ze hiermee kunnen doen.

Ik kijk ernaar uit om je te zien, en mocht je nog vragen hebben, papa of mama mogen me altijd bellen zodat jij eerst even kennis kunt maken als je dat graag wilt.