Ouders

Voelt je zoon of dochter zich boos, verdrietig of bang, en heeft hij of zij daar last van? Heb je als ouder of opvoeder al van alles gedaan om je kind te helpen, maar lukt het maar niet? Ik weet uit ervaring van mezelf en ouders die ik spreek dat dit heel frustrerend kan zijn en het je een verdrietig en soms misschien ook boos en machteloos gevoel geeft. Je wilt je kind vanuit liefde verder helpen en het lukt (nog) niet. Dan kan coaching of counseling helpend zijn.


Soms kan deze vorm van hulp net dat steuntje in de rug zijn dat je kind nodig heeft om zich weer te kunnen concentreren, goed te eten en te slapen of vrienden te maken op school. Ook bij een (echt)scheiding of rouw kan goede begeleiding ervoor zorgen dat je kind sneller weer lekker in zijn vel komt te zitten. En het belangrijkste je kind ontdekt zijn talenten (weer), wordt zich bewust van zijn kwaliteiten en groeit in zijn zelfvertrouwen waardoor zijn veerkracht toeneemt. En vanuit zelfvertrouwen en (veer) kracht kan je kind op een andere en fijnere manier omgaan met  toekomstige problemen, tegenslagen. 

 

Ook als jezelf extra kennis, vaardigheden of tips wilt die je helpen in de opvoeding van je kind(-eren), begeleid ik je graag. Dit kan in een groep, individueel of met je partner. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden dan bespreken we welke optie het beste past bij jou/jullie.